Fanfarekorps Kon. Landmacht

Fanfarekorps Kon. Landmacht

Het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht “Bereden Wapens“ onder leiding van majoor Tijmen Botma verzorgt op 18 december een concert in Sportsplanet de Pals te Westervoort. In het thema “It’s Christmas Time” staan op het programma o.a. muziekstukken als “Twillight floats above valley’s night” van H. Janssen en “Schilderijen tentoonstelling” van M. Moussorgsky. Jos Jansen, als bastrombonist verbonden aan de Marinierskapel der Koninklijke Marine treedt op als solist in “Concerto for Bass Trombone” van D. Bourgeois. Het duo Jos en Co® brengt in het tweede deel van dit concert een muzikale show.

Het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht "Bereden Wapens" (FKKLBW)

is een van de twee beroepsorkesten binnen de Koninklijke Landmacht. Zowel nationaal als internationaal verwerft dit orkest aanzien door een kwalitatief goed en breed repertoire ten gehore te brengen. Een concertprogramma bestaat uit klassieke bewerkingen, koraalmatige muziek,concertwerken, solowerken en marsmuziek. Het tweede deel is meestal een non-stop muziekprogramma met onder andere rock, jazz en popmuziek.

Het duo Jos en Co® bestaat uit trombonist Jos Jansen en pianist Cor Knegjens. Beiden zijn verbonden aan de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Met virtuositeit en een gezonde dosis humor zullen zij laten horen dat muziek en humor dicht bij elkaar staan.

Aanvang van dit concert is 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via www.dt-orchestra.nl. De prijs bedraagt € 5,-.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa