Grandioze OudejaarsShow

Grandioze OudejaarsShow

Alle bijna 900 bezoekers van de OudejaarsShow 2007 kunnen beamen dat het een grandioze OudejaarsShow was. De artiesten blonken uit op het podium, het publiek zong gezellig mee en laten we ook De Dieseltrekkers niet vergeten. Zij wisten ook weer precies de juiste sfeer bij elk nummer neer te zetten en het klonk als een klok!

Brigitte Nijman zong een zeer aansprekende medley van Willeke Alberti en het welbekende nummer De Zee van Trijntje Oosterhuis. Tony ging helemaal los tijdens Music van John Miles en zijn eigen werk The Other Guy. Samen zongen ze nog De Laatste Nacht uit de musical Miss Saigon waar Tony Neef in de jaren 90 veel succes mee behaalde.

Naast deze ervaren artiesten konden de aanwezigen genieten van de zang van Hanneke Engels, een musicalster in wording. Zij liet zich van haar beste kant horen tijdens een medley uit Les Miserables en bij het nummer All That Jazz uit de musical Chicago.

Het 5-koppige vocaal ensemble Notice maakte ook haar opwachting. Zij brachten o.a. Angels van Robbie Williams en het swingende Aint That Just The Way.

Speciale aandacht was er nog even voor het orkest De Dieseltrekkers. Zij bestaan komend jaar precies 50 jaar! Op de video-schermen in de zaal waren tijdens een speciale Dieseltrekkers Medley oude beelden te zien van 50 jaar Dieseltrekkers. In mei 2008 zal dit op grootse wijze gevierd gaan worden.

Er zijn inmiddels foto\’s te bewonderen met dank aan Martijn van Vuuren!

Mocht u zelf nog mooie foto\’s gemaakt hebben, mailt u deze dan naar info@oudejaarsshow.nl. Alvast bedankt!