22 dec. Eindejaarsshow met Karin Bloemen

22 dec. Eindejaarsshow met Karin Bloemen

Zaterdag 22 december aanstaande presenteren Jos Jansen en de Dieseltrekkers in Kulturhus De Nieuwhof de 18e editie van hun Eindejaarsshow. Het Westervoortse muziekfestijn waarin plaatselijke amateur muzikanten schitteren naast nationaal bekende zangers en musicalsterren.

Wij zouden het fantastisch vinden, wanneer ook jij zaterdag 22 december van de partij wilt zijn. Met Karin Bloemen hebben we dit jaar weer een geweldige artiest in huis, maar ook de supporting acts Simone van der Poel en Quinty Schier zullen schitterende nummers ten gehore brengen. Natuurlijk hebben de Dieseltrekkers zelf weer een aantal swingende muzikale medleys ingestudeerd, terwijl er lekker kan worden meegezongen met lokale artiesten tijden de traditionele meezingronde.

Zoals alle keren hiervoor zal ook dit jaar de sfeer weer geweldig zijn. Mocht je nog steeds niet weten wat dat veelbesproken Westervoort gevuul nou eigenlijk inhoudt, tijdens de Eindejaarsshow en de daarop aansluitende afterparty kun je er ruim voldoende van bijtanken tot aan de kermis van volgend jaar.

Kom daarom op zaterdag 22 december met partner, vrienden, buren of familie gezellig samen naar de Eindejaarsshow 2012.

De toegang tot de Eindejaarsshow kost € 20. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gehaald bij Echte Bakker Koenen op de Wyborgh, tankstantion BP het Ambacht en Kulturhus De Nieuwhof. Maar wanneer je wilt, komen we de kaartjes ook nog bij je thuis brengen. Moet je wel even een mailtje sturen naarinfo@eindejaarsshow2012.nl.

De organiserende stichting Allegro Forte en de Dieseltrekkers hopen op jouw komst.

Stichting Allegro Forte

info@eindejaarsshow2012.nl

 

Wat:                 Eindejaarsshow 2012

Wanneer:        zaterdag 22 december 2012 vanaf 20:15 uur

Waar:              Kulturhus De Nieuwhof (hoek Rivierweg en ’t Hoge Eind).