Oranjefeest: Nederland-Duitsland bij Wieleman

Oranjefeest: Nederland-Duitsland bij Wieleman

Spektakel met het ‘Grosses Oranje Fest’ in Westervoort m.m.v. de Dieseltrekkers o.l.v. Jos Jansen. Voor 15,- staat op woensdag 13 juni een vanaf 18:00 uur een Nederlands-Duits buffet opgesteld aangevuld met muziek van de Dieseltrekkers. Zij zullen uiteraard Nederlandse en Duitse krakers spelen om in de stemming te komen voor de wedstrijd die om 20:45 begint. Kom ook!

Het hoogtepunt van het toernooi komt gelijk al 4 dagen later en wel op woensdag 13 juni wanneer aartsrivaal Duitsland de tegenstander van Oranje is. Omdat dit op voorhand al één van de belangrijkste wedstrijden van dit eindtoernooi zal worden hebben de heren van het “Comité EK 2012”, bestaande uit: Jos Jansen, Sjoerd Jansen, Martin Wieleman, Martijn Wieleman en Frank Arends iets leuks bedacht!

Vanaf 18.00 uur tot 20.30 uur kunt u live genieten van Allround blaasorkest De Dieseltrekkers uit Westervoort. Voorafgaande aan de wedstrijd Nederland-Duitsland zullen zij er met u samen één groot feest van maken. Onder andere Nederlandse krakers en Duitse Schlagers zullen ten gehore worden gebracht om lekker in de sfeer te komen van de wedstrijd. Als klap op de vuurpijl kunt u ook nog gebruik maken van een lekker Nederlands-Duits buffet en dit allemaal voor de prijs van € 15,00 wat wilt u nog meer?

Vanaf 20.45uur is de wedstrijd op megascherm te zien vanaf de grote tribune, dus sfeer is gegarandeerd! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Zalencentrum Wieleman en op = op!

We hopen u allemaal te zien op woensdag 13 juni vanaf 18.00uur.