Optreden met Cor Bakker

Optreden met Cor Bakker

Onder de titel “Jos Jansen ontmoet Cor Bakker” treden wij op 4 december op in Schouwburg Amphion in Doetinchem.

De internationaal vermaarde solist op (bas)trombone, Jos Jansen, ontmoet een virtuoos icoon op piano, namelijk Cor Bakker. Samen met het 24 man sterke “DT Orchestra”, musicalster Hanneke Engels en de professionele dansgroep GoDiva Dance zorgen zij voor een spektakel dat u niet mag missen. Het gezelschap voert u langs alle muziekstijlen en er zullen momenten zijn waarop u het liefst zou willen dansen.

Kaarten zijn te bestellen via de site van het Amphion:

Laat weten dat je komt op Facebook: https://www.facebook.com/events/759615280822058/

Jos Jansen en het DT Orchestra hoeven we natuurlijk niet meer aan u voor te stellen, hieronder de andere artiesten:

Cor Bakker

Cor Bakker kreeg landelijke bekendheid kreeg als begeleider van Paul de Leeuw. Ook hij voelt zich in alle muziekstijlen thuis. Als kind raakte Cor Bakker geïnspireerd door Louis van Dijk, die toen al een bekend pianist was. Na zijn studies aan het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium en in Los Angeles bij de Amerikaanse pianist Clare Fischer, begeleidde Cor Bakker nagenoeg alle artiesten die Nederland rijk is. Cor Bakker wordt graag beluisterd en gezien op radio, tv én in het theater. Hij schittert als solist, maar kan als geen andere pianist opgaan in een gezamenlijk optreden, waarbij hij net zo gemakkelijk de rol van begeleider aanneemt. Hij won een aantal prestigieuze prijzen voor zijn pianospel, waaronder de Gouden Harp, de Gouden Notenkraker en de Kiwanis Jazz Award.

2015-12-cor
2015-12-godiva

Go Diva Dance

Bij Go Diva Dance kun je terecht voor allerlei soorten dansles. Daarnaast zorgen zij voor entertainment op maat bij festivals, shows en evenementen. Onder leiding van Dieuwertje Groenen zorgen de danseressen voor belevenis en sfeer tijdens de bijzondere optredens en acts. De eigen dansvoorstellingen als Swan Lake Reloaded, The Circus en Alice in Wonderland verrassen keer op keer het publiek.

Hanneke Engels

De royale muzikaliteit van Jos en Cor wordt met de sprankelende stem van Hanneke Engels overgoten. Hanneke werd bekend als musicalster bij Soldaat van Oranje en Sister Act. Daarnaast zingt Hanneke op feesten en partijen, begeleid door een enkele piano, een band of een volledig orkest. Met een groot stembereik, zingt zij verschillende muziekstijlen, waarbij ze graag de interactie met het publiek opzoekt.

2015-12-hanneke