DT Orchestra en Dick van Altena

DT Orchestra en Dick van Altena

Op 10 juli was Valburg ’the place to be’. Die middag gaf DT Orchestra namelijk samen met Dick van Altena een concert in Het Wapen van Valburg (in Valburg uiteraard). Tussen 15:00 en 17:00 werden er gezamenlijk diverse nummers ten gehore gebracht worden.

Meer foto’s op https://goo.gl/photos/aAwaHT5P7UeJYCxj8

 

Wapen-van-Valburg-LIVE-1-768x541Over Dick van Altena

Dick van Altena is geboren in 1957 in Oosterhout, in het hartje van de Over-Betuwe in Gelderland. Inmiddels vinden bijna 1.100 liedjes daar hun oorsprong. Van 1977 tot eind 2005 is hij hét gezicht en vooral hét geluid van country band (The) Major Dundee (Band) (‘The Longer The Distance’).
Henk Wijngaard, Mooi Wark, Toni Willé (‘Pussycat’), De Sjonnies, Saskia & Serge en vele, vele anderen nemen songs op van de schrijver van Altena die zich inmiddels ook als gerenommeerd producer laat gelden met een pure en volstrekt eigen sound.

Wapen van Valburg

Op slechts 23 minuten rijden van Westervoort ligt het dorpje Valburg met circa 1800 inwoners. Valburg was eerst gemeente Elst maar sinds de herindeling gemeente Overbetuwe. Het Wapen van Valburg is de plek waar de beste feesten en concerten plaatsvinden. Zo ook op zondag 10 juli. Komt dat zien!