Jos Jansen

Jos Jansen Dirigent bij de DT Orchestra

Jos Jansen (NL) is een fenomeen op de bastrombone en was lange tijd verbonden aan de Marinierskapel der Koninklijke Marine . Met zijn virtuoze spel, een eigen sound en vooral zijn veelzijdigheid weet hij een groot publiek aan te spreken. Als solist verzorgt hij optredens in o.a. de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, TsjechiĆ«, ItaliĆ«, Oostenrijk en Zwitserland. Het DT Orchestra is er dan ook erg content mee dat Jos al vele jaren voor het orkest staat.

Jos voelt zich thuis in lichte en klassieke stijlen en is met zijn toegankelijke benadering van muziek inspirerend voor het hele orkest. Elk jaar komen er weer geweldige arrangementen van zijn hand en weet hij onder andere een divers en aantrekkelijk programma samen te stellen voor de OudejaarsShow. Ook soleert hij regelmatig tijdens optredens van het DT Orchestra en de OudejaarsShows wat voor muzikant en publiek een waar genot is om naar te luisteren.

Door zijn drukke programma en verplichtingen kan Jos niet alle activiteiten van De Dieseltrekkers bijwonen. In die gevallen wordt hij vervangen door Roeland Cleijne.

Meer informatie op www.josjansenmusic.nl