Audio

Radio Oost

In mei 2002 waren De Dieseltrekkers te gast in de studio van RTV Oost. Van dit live-radioprogramma zijn mooie opnamen gemaakt om u ook eens kennis te laten maken met de andere kanten van De Dieseltrekkers:

Lekker Bloaze 3

Lekker Bloaze 3 (Live at Pom) is de laatste van de serie Lekker Bloaze cd’s. Net als de voorgaande edities is ook deze cd weer een echte feestcd. Met enkele medleys van bekende nummers (bijvoorbeeld de Maritiem Medley, de Anton aus Tirol Medley en de Lalala-medley) en hits als Jij Bent De Zon en De Vlieger kan iedereen wel meezingen met deze cd.
Beluister hieronder enkele fragmenten:
 
Ook is er weer een eigen nummer geschreven door onze bassist Theo Stevens. Theo heeft het nummer Ode An De Vrollie geschreven en Jos Jansen heeft daar weer een leuk arrangement van gemaakt.
 

Eerdere cd’s

Begin jaren ’90 werden twee single-cd’s uitgebracht speciaal voor de carnavalsdagen: “Westervoort steet op zien kop” en twee jaar later “Ik ruuk um al”. Beide titels deden het erg goed tijdens de carnavalsperiode in Westervoort.
Op 28-9-1997 is voor 400 man publiek de cd “Lekker Bloaze” opgenomen. Een cd met lekkere nummers en de hit “Als de betuwelijn een bierlijn was
 

Na het enorme succes van de eerste live CD LEKKER BLAOZE, heeft het blaasorkest uit Westervoort zichzelf overtroffen. Met het uitbrengen van Lekker Blaoze in Tirol laten de Dieseltrekkers horen waarom zij de toevoeging “Meest flexibele blaasorkest van Nederland ” hanteren. Op Lekker Blaoze in Tirol staat, zoals de titel al suggereert, muziek die enige verwantschap vertoont met Egerländer muziek. Maar het 21 man/vrouw sterke orkest kan veel meer. Neem bijvoorbeeld Halleluja, een grote feesthit met lekkere ruige gitaren.